2016-03-20 12:05

2016-03-20 12:05

Flera fina priser för pingisklubb

BORDTENNIS

Det gick bra för KBTF under helgens tävling. Klubben fick med sig många priser hem och det stora glädjebeskedet var att 9 år gamla Elis Adlerborn tog ytterligare en pallplats.

Under helgen var Kristinehamns bordtennisförening i väg på tävling i Karlstad. Under tävlingen möttes spelare från hela Sverige och KBTF tog flera placeringar. Bland annat kammade Håkan Eriksson hem segern i herrsingel 50 och 9-åriga Elis Adlerborn fick också stå på prispallen då han blev tvåa i sin pool.

– Elis Adlerborn hamnade än en gång på pallen. Han kom på en fin andraplats. Det är roligt att våra barn och ungdomar börjar att ta för sig ute på tävlingar och att vi nu har ett 20-tal barn som tränar med oss. Nästa tävling är i Arvika den 9 april och då hoppas vi att många av våra nya medlemmar vill vara med och tävla, säger Mattias Nilsson, från föreningen.

Delade på platsen

Förutom de tidigare nämnda pristagarna kom Marcus Callin och Anders Johansson (kil) på en delad tredjeplats i herrdubbel 40. Så gjorde också Fredrik Malmberg och Stefan Karlsson Björkborn. I herrsingel 40 delade Mattias Skoog och Marcus Callin på 5:e platsen.

Under helgen var Kristinehamns bordtennisförening i väg på tävling i Karlstad. Under tävlingen möttes spelare från hela Sverige och KBTF tog flera placeringar. Bland annat kammade Håkan Eriksson hem segern i herrsingel 50 och 9-åriga Elis Adlerborn fick också stå på prispallen då han blev tvåa i sin pool.

– Elis Adlerborn hamnade än en gång på pallen. Han kom på en fin andraplats. Det är roligt att våra barn och ungdomar börjar att ta för sig ute på tävlingar och att vi nu har ett 20-tal barn som tränar med oss. Nästa tävling är i Arvika den 9 april och då hoppas vi att många av våra nya medlemmar vill vara med och tävla, säger Mattias Nilsson, från föreningen.

Delade på platsen

Förutom de tidigare nämnda pristagarna kom Marcus Callin och Anders Johansson (kil) på en delad tredjeplats i herrdubbel 40. Så gjorde också Fredrik Malmberg och Stefan Karlsson Björkborn. I herrsingel 40 delade Mattias Skoog och Marcus Callin på 5:e platsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.