2016-03-08 11:34

2016-03-08 11:34

Rackarns, vilka rack de fick!

BORDTENNIS: Privatpersoner sponsrar för att de ska spela bordtennis

Mattias Nilsson ville göra något för de asylsökande barnen på HK Center.

Som ordförande i Kristinehamns bordtennisklubb brukar han ibland åka och spela med barnen på boendet. Men det stannade inte där - han sökte sponsorer på Facebook. ”Tack vare fem privatpersoner, kunde vi köpa in tio rack med fodral och 150 pingisbollar för närmare 3 000 kronor till barnen”, säger han. Steve, chef på HK Center tar tacksamt emot racken.

Som ordförande i Kristinehamns bordtennisklubb brukar han ibland åka och spela med barnen på boendet. Men det stannade inte där - han sökte sponsorer på Facebook. ”Tack vare fem privatpersoner, kunde vi köpa in tio rack med fodral och 150 pingisbollar för närmare 3 000 kronor till barnen”, säger han. Steve, chef på HK Center tar tacksamt emot racken.