2016-02-24 14:49

2016-02-24 14:49

Vasaloppsveckan startar på fredag

LÄNGDÅKNING

Kortvasan på fredag inleder Vasaloppsveckan, som fortsätter med Tjejvasan på lördag.

Stora Vasaloppet körs den 6 mars. Många från Kristinehamns kommun är anmälda. NKP hittade 27 stycken; Jonas Axelsson, Per-Anders Berglund, Dan Bodinger, Magnus Dåverhög, Pär Ericsson, Martin Eriksson, Benny Fredlund, Albin Götborg, Jonas Hagberg, Sirkka Hagberg, Adam Hedblom, Michael Jegefalk, Anette Jonsson, Andreas Larsson, Erik Larsson, Sigvard Larsson, Gunnar Lindhe, Mikael Losbrant, Pasi Moberg, Oscar Nilsson, Stefan Nilsson, Jessica Norström, Niklas Olsson, Pernilla Olsson, Marie Sandgren, Claes Skoglöf och Anders Svensson.

Stora Vasaloppet körs den 6 mars. Många från Kristinehamns kommun är anmälda. NKP hittade 27 stycken; Jonas Axelsson, Per-Anders Berglund, Dan Bodinger, Magnus Dåverhög, Pär Ericsson, Martin Eriksson, Benny Fredlund, Albin Götborg, Jonas Hagberg, Sirkka Hagberg, Adam Hedblom, Michael Jegefalk, Anette Jonsson, Andreas Larsson, Erik Larsson, Sigvard Larsson, Gunnar Lindhe, Mikael Losbrant, Pasi Moberg, Oscar Nilsson, Stefan Nilsson, Jessica Norström, Niklas Olsson, Pernilla Olsson, Marie Sandgren, Claes Skoglöf och Anders Svensson.