2016-02-14 18:53

2016-02-14 18:53

Lyckad turnering försammansatta laget

FOTBOLL: Slutade trea i Kristinehamnscupen

Det blev en väldigt bra helg för IFK Kristinehamn och Villastadens kombinerade P13-lag.
Det gemensamma laget slutade nämligen delad trea i Kristinehamnscupen.

Inför helgens turnering hade IFK Kristinehamn och Villastaden bildat ett gemensamt P13-lag och det visade sig bli riktigt bra. Laget inledde lördagens gruppspel med att vinna över IFK Skoghall med hela 3–0 och följde sedan upp segern med en 2–0-vinst mot FBK Karlstad lag 3.

Det blev oavgjort, 2–2, i mötet mot Gustavsbergs IF FK röd och mot IF Brommapojkarna 04:2 blev det förlust med 1–3.

Semifinal

Sju poäng räckte ändå till en andraplats i gruppen, vilket innebar kvartsfinal mot Nacka FC P04. Kvartsfinalen blev en jämn historia som till sist fick avgöras på straffar. Där kunde Kristinehamnslaget dra det längsta strået och vinna med 3–1. I semifinalen väntade Arvika fotboll.

Arvika bjöd dock på tufft motstånd och Kristinehamn fick se sig besegrade med 0–5. En delad tredjeplats i turneringen är dock ett klart godkänt resultat.

Finalen kom att spelas mellan Arvika och IF Brommapojkarna 04:2. Matchen slutade 3–2, till Brommapojkarna, efter straffar.

Inför helgens turnering hade IFK Kristinehamn och Villastaden bildat ett gemensamt P13-lag och det visade sig bli riktigt bra. Laget inledde lördagens gruppspel med att vinna över IFK Skoghall med hela 3–0 och följde sedan upp segern med en 2–0-vinst mot FBK Karlstad lag 3.

Det blev oavgjort, 2–2, i mötet mot Gustavsbergs IF FK röd och mot IF Brommapojkarna 04:2 blev det förlust med 1–3.

Semifinal

Sju poäng räckte ändå till en andraplats i gruppen, vilket innebar kvartsfinal mot Nacka FC P04. Kvartsfinalen blev en jämn historia som till sist fick avgöras på straffar. Där kunde Kristinehamnslaget dra det längsta strået och vinna med 3–1. I semifinalen väntade Arvika fotboll.

Arvika bjöd dock på tufft motstånd och Kristinehamn fick se sig besegrade med 0–5. En delad tredjeplats i turneringen är dock ett klart godkänt resultat.

Finalen kom att spelas mellan Arvika och IF Brommapojkarna 04:2. Matchen slutade 3–2, till Brommapojkarna, efter straffar.

  • Jessica Lundevall

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.