2016-02-07 12:41

2016-02-07 12:41

Lusasken bäst – i en period

INNEBANDY

Fredagens match mot Skattkärr U började bra. Hemmalaget ledde med både 3-0 och 4-2 innan den första perioden var slut.

Men de två sista perioderna blev inte speciellt roliga för hemmalaget. I andra perioden kröp Skattkärr lite närmare genom en reducering till 4-3. Än värre blev det i den sista perioden då bortalaget prickade in fyra mål utan att släppa till något bakåt.

Resultatet innebar att lagen bytte plats i den nedre delen av tabellen. Lusasken har nu bara en poängs försprång före nian Åsmyra som ligger på negativ kvalplats med tre matcher kvar. På dessa tre matcher har Lusasken kvar att möta ettan och tvåan i serien, IFK Väse och SK Örnen, samt Storfors som ligger sexa i tabellen.

Målskyttar för Lusasken i fredagens var Niklas Pettersson, Erik Palmqvist, Christopher Rubin och Jonas Fransson.

Men de två sista perioderna blev inte speciellt roliga för hemmalaget. I andra perioden kröp Skattkärr lite närmare genom en reducering till 4-3. Än värre blev det i den sista perioden då bortalaget prickade in fyra mål utan att släppa till något bakåt.

Resultatet innebar att lagen bytte plats i den nedre delen av tabellen. Lusasken har nu bara en poängs försprång före nian Åsmyra som ligger på negativ kvalplats med tre matcher kvar. På dessa tre matcher har Lusasken kvar att möta ettan och tvåan i serien, IFK Väse och SK Örnen, samt Storfors som ligger sexa i tabellen.

Målskyttar för Lusasken i fredagens var Niklas Pettersson, Erik Palmqvist, Christopher Rubin och Jonas Fransson.