2016-01-27 13:00

2016-01-28 11:46

22 IFK:are anmälda

FRIIDROTT: Allt i från åttaåringar till seniorer tävlar

I helgen är det dags för den stora friidrottstävlingen Götas ungdomsspel i Våxnäshallen.
IFK Kristinehamn åker med en stor trupp.

Fyra är anmälda till damernas seniorklass. Elvira Richardsson, som är nyligen hemkommen från ett träningsläger i Sydafrika, ska springa 60 meter och hoppa längd och tresteg.

Sabine Steen ställer upp i 60 meter, 60 meter häck och kula. Maja Sörebro springer 200 meter och 60 meter häck. Hanne Karlsson tävlar i längd och tresteg, medan Erica Edström koncentrerar sig på stav.

Övriga IFK:are – F15: Agnes Brunnsgård. F14: Filippa Dedorsson, Agnes Brunnsgård. F13: Kajsa Pettersson, Tova Skarped, Josefin Alstad. F11: Celina Kuljunlathi, Emmie Almstedt, Gabriella Pranjic, Tindra Skoglund, Vendela Stridsberg, Amelia Lundgren, Malin Johansson. F10: Iselin Karlsson, Tilde Andersson. F9: Elin Rubertsson, Klara Thelin. P8: Emil Johansson.

Fyra är anmälda till damernas seniorklass. Elvira Richardsson, som är nyligen hemkommen från ett träningsläger i Sydafrika, ska springa 60 meter och hoppa längd och tresteg.

Sabine Steen ställer upp i 60 meter, 60 meter häck och kula. Maja Sörebro springer 200 meter och 60 meter häck. Hanne Karlsson tävlar i längd och tresteg, medan Erica Edström koncentrerar sig på stav.

Övriga IFK:are – F15: Agnes Brunnsgård. F14: Filippa Dedorsson, Agnes Brunnsgård. F13: Kajsa Pettersson, Tova Skarped, Josefin Alstad. F11: Celina Kuljunlathi, Emmie Almstedt, Gabriella Pranjic, Tindra Skoglund, Vendela Stridsberg, Amelia Lundgren, Malin Johansson. F10: Iselin Karlsson, Tilde Andersson. F9: Elin Rubertsson, Klara Thelin. P8: Emil Johansson.