2016-01-14 06:00

2016-01-14 06:00

Cupsäsong i arenan startar

FOTBOLL

IFK Kristinehamn fotboll satsar även denna inomhussäsong stort på cuper. Kristinehamnscupens första delcup spelas i arenan på lördag och söndag.

Klassen är pojkar 15 och 20 lag är anmälda. Fler än hälften kommer att sova över på Värmlands Campanläggning. Bland annat deltar Hammarby IF (två lag) och Djurgårdens IF. Totalt kommer cirka 350 spelare och ledare att vara i gång i arenan.

IFK är representerat och möter i lördagens gruppspel i tur och ordning ett av de två Hammarbylagen, Kumla, Enköping och Västerås 30. De två bästa lagen i varje grupp går vidare till söndagens slutspel.

Kristinehamnscupen rullar sedan på med cuper varannan helg fram till sista helgen i februari. Klasserna är P14, P13 och P12.

 

Klassen är pojkar 15 och 20 lag är anmälda. Fler än hälften kommer att sova över på Värmlands Campanläggning. Bland annat deltar Hammarby IF (två lag) och Djurgårdens IF. Totalt kommer cirka 350 spelare och ledare att vara i gång i arenan.

IFK är representerat och möter i lördagens gruppspel i tur och ordning ett av de två Hammarbylagen, Kumla, Enköping och Västerås 30. De två bästa lagen i varje grupp går vidare till söndagens slutspel.

Kristinehamnscupen rullar sedan på med cuper varannan helg fram till sista helgen i februari. Klasserna är P14, P13 och P12.