2016-01-09 12:04

2016-01-09 12:04

Lusasken vann jämn jumbofinal

INNEBANDY DIV 4

Det blev jämnt, men ändå hemmaseger när Lusasken tog emot Lesjöfors hemma i fredagens jumbofinal. Inför matchen hade Lusasken fyra poäng till godo på bottenlaget Lesjöfors.

Hemmalaget inledde matchen bäst och gick snabbt fram till en tremålsledning. Redan efter fem minuters spel stod det 3-0. Lusasken fortsatte på den inslagna vägen också i andra perioden och med knappt fem minuter kvar av den ledde man med 6-2.

I sista perioden kröp Lesjöfors närmare, men kom inte i fatt. Segern innebar att Lusasken lämnade kvalplatsen.

Hemmalaget inledde matchen bäst och gick snabbt fram till en tremålsledning. Redan efter fem minuters spel stod det 3-0. Lusasken fortsatte på den inslagna vägen också i andra perioden och med knappt fem minuter kvar av den ledde man med 6-2.

I sista perioden kröp Lesjöfors närmare, men kom inte i fatt. Segern innebar att Lusasken lämnade kvalplatsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.