2016-01-09 16:50

2016-01-09 16:50

Damerna tog bortaseger

DIVISION 2 DAM

Kristinehamns innebandydamer tog en ny fullpoängare under lördagen. Då besegrades tabelltrean Skattkärr på bortaplan.

En stark andraperiod vände matchen till Kristinehamns fördel. Skattkärr hade med sig 2-0, men fyra raka mål gjorde att Kristinehamn kunde vända på matchen. Hemmalaget reducerade dock med halvminuten kvar.

I den tredje perioden ökade Kristinehamn till 3-5, men Skattkärr jobbade sig i fatt och kvitterade. Efter drygt halva sista perioden satte Lena Larsson segermålet för bortalaget.

Målskyttar för Kristinehamn blev Camilla Olsson 2, Emmie Adamsson, Mathilda Sevelin, Kajsa Olsson och Lena Larsson.

En stark andraperiod vände matchen till Kristinehamns fördel. Skattkärr hade med sig 2-0, men fyra raka mål gjorde att Kristinehamn kunde vända på matchen. Hemmalaget reducerade dock med halvminuten kvar.

I den tredje perioden ökade Kristinehamn till 3-5, men Skattkärr jobbade sig i fatt och kvitterade. Efter drygt halva sista perioden satte Lena Larsson segermålet för bortalaget.

Målskyttar för Kristinehamn blev Camilla Olsson 2, Emmie Adamsson, Mathilda Sevelin, Kajsa Olsson och Lena Larsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.