2015-12-17 11:42

2015-12-17 11:42

Marcus förstärker

BORDTENNIS

Kristinehamns bordtennisförening fortsätter att värva spelare.

Klar är Marcus Johansson som var en drivande kraft i klubben, men som nu verkat i många år på andra håll.

Lagledaren Lars Nyman säger att Marcus är rankad som nummer 42 i Sverige. Han får inte spela i division 1-laget förrän nästa säsong. Däremot ska han från och med nu representera KBTF i individuella tävlingar.

Klar är Marcus Johansson som var en drivande kraft i klubben, men som nu verkat i många år på andra håll.

Lagledaren Lars Nyman säger att Marcus är rankad som nummer 42 i Sverige. Han får inte spela i division 1-laget förrän nästa säsong. Däremot ska han från och med nu representera KBTF i individuella tävlingar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.