2015-12-17 15:03

2015-12-17 15:03

Gradering hos Kristinehamns karateförening

KAMPSPORT: Nya bälten

Kristinehamns karateförening hade gradering på onsdagen. Många av medlemmarna fick nya bälten.

Marina Andersson, 12 år, tog första kyu, vilket är sista graden innan svart. Det var Lennart Larsson, 7 dan, som höll i graderingen. Lennart Larsson är huvudinstruktör i Karlstad karateförening och förbundskapten i katalandslaget och han har hållit i Kristinehamnsklubbens alla graderingar sedan starten 2010.

Marina Andersson, 12 år, tog första kyu, vilket är sista graden innan svart. Det var Lennart Larsson, 7 dan, som höll i graderingen. Lennart Larsson är huvudinstruktör i Karlstad karateförening och förbundskapten i katalandslaget och han har hållit i Kristinehamnsklubbens alla graderingar sedan starten 2010.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.