2015-12-16 16:38

2015-12-17 14:46

Nicola och Robin klara

FOTBOLL DIV 4

Nicola Cimesa har spelat i omgångar i IFK Ölme och nu är han klar för ytterligare en sejour. Nicola var förra säsongen spelande tränare i Degerforsklubben Ängebäck, som spelade i division 5.

Ölme skriver på sin hemsida att Robin Björkman, som förra säsongen var lagkapten, är klar för en fortsättning. Kanske kommer Nicola och Robin att bilda försvarslås. De var båda mittbackar förra säsongen.

Ölme skriver på sin hemsida att Robin Björkman, som förra säsongen var lagkapten, är klar för en fortsättning. Kanske kommer Nicola och Robin att bilda försvarslås. De var båda mittbackar förra säsongen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.