2015-11-29 18:54

2015-11-29 18:54

Handbollsdamerna

HANDBOLL DIV 3: Förlust för IFK Kristinehamn

Det blev förlust när handbollsdamerna mötte HK Grums på bortaplan i söndags eftermiddag. Matchen slutade 19-14 (6-7). Målskyttar IFK Kristinehamn: Frida Zakariasen (6), Sofia Nilsson (3), Emma Åberg (2), Sara Jonsson (2), Lisa Petruska (1).

Det blev förlust när handbollsdamerna mötte HK Grums på bortaplan i söndags eftermiddag. Matchen slutade 19-14 (6-7). Målskyttar IFK Kristinehamn: Frida Zakariasen (6), Sofia Nilsson (3), Emma Åberg (2), Sara Jonsson (2), Lisa Petruska (1).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.