2015-11-22 10:24

2015-11-22 10:24

KIBF Mean machine mötte Hertzöga

INNEBANDY: KIBF Mean machine förlorande

Det blev en förslut för KIBF Mean Machine när de mötte Hertzöga BK.

När Mean machines mötte Hertzöga BK på bortaplan gjorde maskinerna en bra insats mot ett starkt och ungt motstånd. Dock orkade inte KIBF försvara ledningen när den kvicke Stefan Andersson offrades och ställdes åt sidan av lagledningen. Ett plus till spelaren Oliver Malm som presterade två fina avslut och även ett plus till Tobias F för resolut backspel och sist men inte minst till Jonas Bjursell som bidrog till hårt arbete över hela banan.

Matchen avslutades med siffrorna 7-6.

Målskyttar KIBF: Oliver Malm (2), Mattias Pontén (2), Micke Wreder (1), Filip Jerlström (1).

När Mean machines mötte Hertzöga BK på bortaplan gjorde maskinerna en bra insats mot ett starkt och ungt motstånd. Dock orkade inte KIBF försvara ledningen när den kvicke Stefan Andersson offrades och ställdes åt sidan av lagledningen. Ett plus till spelaren Oliver Malm som presterade två fina avslut och även ett plus till Tobias F för resolut backspel och sist men inte minst till Jonas Bjursell som bidrog till hårt arbete över hela banan.

Matchen avslutades med siffrorna 7-6.

Målskyttar KIBF: Oliver Malm (2), Mattias Pontén (2), Micke Wreder (1), Filip Jerlström (1).