2015-11-22 17:40

2015-11-22 17:40

En vinst och en förlust

HANDBOLL DIV 3: Handbollsdamerna vann mot Hammarö men förlorade mot Hellton

I torsdagskväll vann IFK Kristinehamn ytterligare en match. Denna gång över Hammarö med siffrorna 16-19. I söndags eftermiddag fick tjejerna dock känna på hårt motstånd när de blev hemmabesegrade av Hellton med siffrorna 13-23 (10-13).

IFK Kristinehamns handbollsdamer har varit riktigt bra under säsongen.

– Det känns jättekul, speciellt för de tjejerna som har hängt i länge, säger tränaren Eric Swan.

I torsdags fortsatte de med ytterligare en seger och vann över Hammarö på bortaplan.

– Vi gjorde en riktigt bra match. Vi har ett bra försvarsspel och en målvakt (Lina Danielsson) som är fenomenal. Hon var klart bäst på plan. Framåt är det Sofia Nilsson som gjorde ett riktigt bra jobb. Vi spelade så som vi ville spelare, säger han.

I söndags fick damerna däremot känna sig besegrade. Då mötte de ett hårdare motstånd i form av Karlstadslaget Hellton U.

– Hellton är ett ruskigt bra lag och de har många tjejer som även skulle kunna platsa i deras division två-lag. Men jag tycker ändå att vi stod upp bra och vi gav inte bort några billiga mål, däremot var vi rent ut sagt horribelt dåliga framåt.

IFK Kristinehamns målskyttar mot Hammarö: Sofia Nilsson (5), Sally Nobolsi (3), Lisa Petruska (3), Frida Zakariasen (2), Sara Jonsson (2), Emma Åberg (2), Louise Larsson (1), Rebecca Engelbrektson (1).

IFK Kristinehamns målskyttar mot Hellton: Frida Zakariasen (6), Louise Larsson (2), Sofia Nilsson (2), Lisa Petruska (1), Karin Bernadsson (1), Sally Nobolsi (1).

IFK Kristinehamns handbollsdamer har varit riktigt bra under säsongen.

– Det känns jättekul, speciellt för de tjejerna som har hängt i länge, säger tränaren Eric Swan.

I torsdags fortsatte de med ytterligare en seger och vann över Hammarö på bortaplan.

– Vi gjorde en riktigt bra match. Vi har ett bra försvarsspel och en målvakt (Lina Danielsson) som är fenomenal. Hon var klart bäst på plan. Framåt är det Sofia Nilsson som gjorde ett riktigt bra jobb. Vi spelade så som vi ville spelare, säger han.

I söndags fick damerna däremot känna sig besegrade. Då mötte de ett hårdare motstånd i form av Karlstadslaget Hellton U.

– Hellton är ett ruskigt bra lag och de har många tjejer som även skulle kunna platsa i deras division två-lag. Men jag tycker ändå att vi stod upp bra och vi gav inte bort några billiga mål, däremot var vi rent ut sagt horribelt dåliga framåt.

IFK Kristinehamns målskyttar mot Hammarö: Sofia Nilsson (5), Sally Nobolsi (3), Lisa Petruska (3), Frida Zakariasen (2), Sara Jonsson (2), Emma Åberg (2), Louise Larsson (1), Rebecca Engelbrektson (1).

IFK Kristinehamns målskyttar mot Hellton: Frida Zakariasen (6), Louise Larsson (2), Sofia Nilsson (2), Lisa Petruska (1), Karin Bernadsson (1), Sally Nobolsi (1).