2015-10-19 06:00

2015-10-19 06:00

Tyskt intresse för Ayaz

FOTBOLL: "Jag är öppen för allt"

Ferhad Ayaz har tidigare berättat att han vill lämna Turkiet. Nu bekräftar den tidigare Degerforsstjärnan att en tysk andradivisionsklubb har visat intresse.
–Jag är öppen för allt. Sen får vi se vad som dyker upp, säger Ayaz.

I en intervju med tidningen förr förra veckan berättade Ferhad Ayaz, som värvades av förstadivisionsklubben Gaziantepspor efter sin fina fjolårssäsong i Degerfors, att han ville lämna Turkiet i januari. Ayaz och tidigare agenten Abdurrahim Bayindir samarbetar inte längre, men likväl har det dykt upp intresse från andra klubbar. Vänsteryttern bekräftar själv uppgiften att en tysk andradivisionsklubb har hört sig för.

– Jag har hört att klubben är intresserad. Mer än så vet jag inte, säger Ayaz.

Den tidigare Degerforsstjärnan som, med tio mål och fyra assist hjälpte Degerfors till en sjundeplats förra säsongen, har inga särskilda önskemål om land eller liga.

– Jag är öppen för allt. Sen får vi se vad som dyker upp. Men jag vill lämna Gaziantepspor i januari om någon klubb visar konkret intresse då.

I en intervju med tidningen förr förra veckan berättade Ferhad Ayaz, som värvades av förstadivisionsklubben Gaziantepspor efter sin fina fjolårssäsong i Degerfors, att han ville lämna Turkiet i januari. Ayaz och tidigare agenten Abdurrahim Bayindir samarbetar inte längre, men likväl har det dykt upp intresse från andra klubbar. Vänsteryttern bekräftar själv uppgiften att en tysk andradivisionsklubb har hört sig för.

– Jag har hört att klubben är intresserad. Mer än så vet jag inte, säger Ayaz.

Den tidigare Degerforsstjärnan som, med tio mål och fyra assist hjälpte Degerfors till en sjundeplats förra säsongen, har inga särskilda önskemål om land eller liga.

– Jag är öppen för allt. Sen får vi se vad som dyker upp. Men jag vill lämna Gaziantepspor i januari om någon klubb visar konkret intresse då.