2015-10-17 09:41

2015-10-17 09:41

Maskinerna vände och vann

INNEBANDY

I fredags mötte KIBF Mean machines - IF Edebäck U.

Matchen slutade 6-5 och målskyttar från KIBF var: Mikael Wreder (5), Mikael Bergare (1).

KIBF låg under med 1-4 men lyckades vända till vinst när Stefan Andersson, van att styra bokbussen, även började styra i båset. Det var en riktig krigarinsats av samtliga spelare och ett extra plus till Sebastian Asplund i målburen. Hannes Becker stod inte i kassen denna gång men bidrog med bra peppning vid sidan av.

Matchen slutade 6-5 och målskyttar från KIBF var: Mikael Wreder (5), Mikael Bergare (1).

KIBF låg under med 1-4 men lyckades vända till vinst när Stefan Andersson, van att styra bokbussen, även började styra i båset. Det var en riktig krigarinsats av samtliga spelare och ett extra plus till Sebastian Asplund i målburen. Hannes Becker stod inte i kassen denna gång men bidrog med bra peppning vid sidan av.