2015-09-27 13:04

2015-09-27 13:05

VIF tog tre poäng

FOTBOLL DIVISION 3: Villastaden vann över Bosna 92 med 4-1

Det var ingen direkt supermatch mellan Villastadens IF och Bosna 92 i lördags när de möttes på Sannaheden. VIF lyckades dock vinna matchen och fick med sig tre friska poäng inför sista omgången mot Kumla.

Redan efter nio minuter i den första halvleken kunde Villastadens IF ta ledningen mot Bosna 92 genom spelaren Jimmy Frisk. VIF hade under första halvleken övertaget i matchen och i den 26:e minuten var Frisk där igen och satte 2-0, vilket det även stod när det var dags för paus.

I andra halvleken, i den 51:e matchminuten, kunde VIF få in ytterligare ett mål via Haris Ordagic men spelet blev dock något sämre, men strax därefter i den 61:e minuten var det dags för Haris Ordagic att snyggt sätta bollen i krysset igen. Då började Bosna spela mer aggressivt och tog över kommandot. Efter 64 minuter får Bosna till 4-1 genom deras spelare Dino Garaca.

– Vi gör väl ingen jättebra match direkt, men första halvleken gör vi väl en helt okej insats. Det fanns inget annat än att ta tre poäng och det gjorde vi, säger tränaren Tomas ”Hulån” Olsson.

Viktigaste av allt

Under matchen delades inga gula kort ut.

– Vi fick inte ett enda kort, det är nästan det viktigaste av allt det, säger han.

Villastaden ligger kvar på kvalplats, dock har de ett poäng tillgodo över IFK Ölme.

– Historiskt sätt har vi nog aldrig legat över Ölme faktiskt, säger han.

Inför den kommande matchen mot IFK Kumla, som blir den sista för säsongen, är Tomas Olsson hoppfull.

– Vi måste vinna och jag tror att vi har en bra chans att hänga med, säger han.

Redan efter nio minuter i den första halvleken kunde Villastadens IF ta ledningen mot Bosna 92 genom spelaren Jimmy Frisk. VIF hade under första halvleken övertaget i matchen och i den 26:e minuten var Frisk där igen och satte 2-0, vilket det även stod när det var dags för paus.

I andra halvleken, i den 51:e matchminuten, kunde VIF få in ytterligare ett mål via Haris Ordagic men spelet blev dock något sämre, men strax därefter i den 61:e minuten var det dags för Haris Ordagic att snyggt sätta bollen i krysset igen. Då började Bosna spela mer aggressivt och tog över kommandot. Efter 64 minuter får Bosna till 4-1 genom deras spelare Dino Garaca.

– Vi gör väl ingen jättebra match direkt, men första halvleken gör vi väl en helt okej insats. Det fanns inget annat än att ta tre poäng och det gjorde vi, säger tränaren Tomas ”Hulån” Olsson.

Viktigaste av allt

Under matchen delades inga gula kort ut.

– Vi fick inte ett enda kort, det är nästan det viktigaste av allt det, säger han.

Villastaden ligger kvar på kvalplats, dock har de ett poäng tillgodo över IFK Ölme.

– Historiskt sätt har vi nog aldrig legat över Ölme faktiskt, säger han.

Inför den kommande matchen mot IFK Kumla, som blir den sista för säsongen, är Tomas Olsson hoppfull.

– Vi måste vinna och jag tror att vi har en bra chans att hänga med, säger han.