2015-09-25 06:00

2015-09-25 06:00

Båda kan åka ur på lördag

FOTBOLL DIVISION 3: Ölme och VIF har pressen på sig

Kristinehamns bästa herrfotbollslag spelar nästa år i division 4, sjätte högsta serien.
På lördag kan detta bli den bistra verkligheten – om resultaten går fel.

IFK Ölme och Villastadens IF har gått tungt på slutet. Ölme har under hösten tappat många spelare och har sex raka förluster. Villastaden har kommit av sig efter att ha startat hösten bra och har bara tagit tre poäng på sina fem senaste; en vinst och fyra förluster.

Näst sista omgången spelas på lördag. Kristinehamnslagen åker ur om de förlorar sin respektive match, samtidigt som Yxhult och Sunne vinner.

Ölme har en på pappret svår motståndare i FBK Karlstad, som kämpar för att försvara andraplatsen/kvalplatsen. VIF möter mittenlaget Bosna 92 från Örebro.

Positivt är att Kristinehamnslagen har hemmaplan och att lagens tränare var nöjda med insatsen senast, trots att det blev förlust. För fotbollspubliken blir det till att välja, eller att se en halvlek var. Matcherna spelas nämligen samtidigt.

IFK Ölme och Villastadens IF har gått tungt på slutet. Ölme har under hösten tappat många spelare och har sex raka förluster. Villastaden har kommit av sig efter att ha startat hösten bra och har bara tagit tre poäng på sina fem senaste; en vinst och fyra förluster.

Näst sista omgången spelas på lördag. Kristinehamnslagen åker ur om de förlorar sin respektive match, samtidigt som Yxhult och Sunne vinner.

Ölme har en på pappret svår motståndare i FBK Karlstad, som kämpar för att försvara andraplatsen/kvalplatsen. VIF möter mittenlaget Bosna 92 från Örebro.

Positivt är att Kristinehamnslagen har hemmaplan och att lagens tränare var nöjda med insatsen senast, trots att det blev förlust. För fotbollspubliken blir det till att välja, eller att se en halvlek var. Matcherna spelas nämligen samtidigt.