2015-09-21 14:05

2015-09-21 14:05

Finbesök hos idrottssällskap

FÖRSAMLINGSHEMMET

Christinehamns idrottshistoriska sällskap får på torsdag besök av Tom Ahland och Tord Grip. Detta med anledning av den ansedde dokumentärfilmaren Ahlands porträtt av fotbollstränaren Grip, ett program som har sänts i tv.

– Tom ska visa en liten inledningssnutt och sedan kommer han att intervjua Tord, på samma sätt som i dokumentären, säger CIS ordförande Ulf Torehammar.

Det bjuds också på dragspelsmusik – av Grip.

– Tom ska visa en liten inledningssnutt och sedan kommer han att intervjua Tord, på samma sätt som i dokumentären, säger CIS ordförande Ulf Torehammar.

Det bjuds också på dragspelsmusik – av Grip.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.