2015-09-07 06:00

2015-09-07 06:00

SM-guld för Olofsson

SALTSJÖLOPPET DYVIK: Magnus och Patrik har vunnit 7 av 8 deltävlingar

Det blir SM-guld för Magnus Olofsson och Patrik Roslund. Efter att åter igen ha vunnit en deltävling kan de snart titulera sig svenska mästare.

Efter sju vinster av åtta möjliga väljer nu Magnus Olofsson och Patrik Roslund att hoppa över den sista deltävlingen i SM i offshore. Med hela 154 poäng är det så mycket som 71 poäng ner till tvåan vilket innebär att ledningen är såpass stor att ingen annan deltagare kan komma i kapp.

På så sätt kan Magnus och Patrik egentligen redan nu titulera sig Sverigemästare.

Magnus Olofsson och Patrik Roslund kör i den såkallade V-24 klassen. Under helgens deltävling Saltsjöloppet Dyvik kom de åter igen på första plats.

”Köpa ponny”

– Jag leder så stort så jag hoppar över den sista deltävlingen. Jag är redan svensk mästare. Josse (flickvännen, reds anm.) sa i början av året att det blir att köpa en ponny i år om jag inte vinner. Bättre morot än det kan jag inte tänka mig, säger han med ironi, dock tillägger han att ponnyn ändå kommer att införskaffas den dagen han väljer att lägga av.

– Jag vill också passa på att tacka min sponsor Per Melinder från Transatlantic. Jag är väldigt tacksam, säger han.

Även kristinehamnaren Jimmy Åhlvik körde i helgens deltävling. Han placerade sig på andraplats i klassen UL. Nästa och sista deltävlingen körs i Uppsala och den kommer han att delta i.

Efter sju vinster av åtta möjliga väljer nu Magnus Olofsson och Patrik Roslund att hoppa över den sista deltävlingen i SM i offshore. Med hela 154 poäng är det så mycket som 71 poäng ner till tvåan vilket innebär att ledningen är såpass stor att ingen annan deltagare kan komma i kapp.

På så sätt kan Magnus och Patrik egentligen redan nu titulera sig Sverigemästare.

Magnus Olofsson och Patrik Roslund kör i den såkallade V-24 klassen. Under helgens deltävling Saltsjöloppet Dyvik kom de åter igen på första plats.

”Köpa ponny”

– Jag leder så stort så jag hoppar över den sista deltävlingen. Jag är redan svensk mästare. Josse (flickvännen, reds anm.) sa i början av året att det blir att köpa en ponny i år om jag inte vinner. Bättre morot än det kan jag inte tänka mig, säger han med ironi, dock tillägger han att ponnyn ändå kommer att införskaffas den dagen han väljer att lägga av.

– Jag vill också passa på att tacka min sponsor Per Melinder från Transatlantic. Jag är väldigt tacksam, säger han.

Även kristinehamnaren Jimmy Åhlvik körde i helgens deltävling. Han placerade sig på andraplats i klassen UL. Nästa och sista deltävlingen körs i Uppsala och den kommer han att delta i.