2015-08-30 15:37

2015-08-30 15:37

Bortaseger för Villastaden

FOTBOLL DIVISION 3: VIF i kamp mot Köping

I lördags spelade Villastadens herrar bortamatch mot MD FF Köping. Trots att laget hade två man avstängda och en lagkapten som lämnat återbud gick de segrande ur matchen.

När Villastadens herrar skulle möta Köping fick det bli en hel del ommöbleringar i laget. Spelarna Mirza Durakovic och Dejan Kis var båda avstängda och lagkaptenen Damir Horvat var tvungen att lämna återbud. Tränaren Tomas Olsson hoppade själv in och spelade som mittback och Kenny Sandström fick göra en comeback framåt. Tjugo minuter in i matchen fick VIF en straffspark efter att spelaren Haris Ordagic fälldes i straffområdet. Kenan Cejvanocic slog straffen som dock räddade av Köpings målvakt. Dock kunde Tommy Karlsson sätta returen och gav då VIF ledningen med 1-0. Under de sista minuterarna av första halvleken sattes tre snabba mål. Först kvitterade Köping till 1-1 därefter satte Haris Ordagic 2-1 men Köping kvitterade till 2-2 omgående. Segermålet kom i 76:e minuten då återigen Haris kunde sätta bollen i mål och avgöra matchen med 3-2. Dock får VIF klara sig utan målskytten i nästa match då han fick sin tredje varning under matchen. Segern gav VIF tre viktiga poäng.

När Villastadens herrar skulle möta Köping fick det bli en hel del ommöbleringar i laget. Spelarna Mirza Durakovic och Dejan Kis var båda avstängda och lagkaptenen Damir Horvat var tvungen att lämna återbud. Tränaren Tomas Olsson hoppade själv in och spelade som mittback och Kenny Sandström fick göra en comeback framåt. Tjugo minuter in i matchen fick VIF en straffspark efter att spelaren Haris Ordagic fälldes i straffområdet. Kenan Cejvanocic slog straffen som dock räddade av Köpings målvakt. Dock kunde Tommy Karlsson sätta returen och gav då VIF ledningen med 1-0. Under de sista minuterarna av första halvleken sattes tre snabba mål. Först kvitterade Köping till 1-1 därefter satte Haris Ordagic 2-1 men Köping kvitterade till 2-2 omgående. Segermålet kom i 76:e minuten då återigen Haris kunde sätta bollen i mål och avgöra matchen med 3-2. Dock får VIF klara sig utan målskytten i nästa match då han fick sin tredje varning under matchen. Segern gav VIF tre viktiga poäng.