2015-05-15 11:53

2015-05-15 11:53

Anton Karlsson kvar i Skövde IK

ISHOCKEY

Kristinehamnskillen och backen Anton Karlsson har förlängt sitt kontrakt med division 1-klubben Skövde IK, kontraktet sträcker sig över ett år.

Anton spelade under den förra säsongen 32 matcher för klubben och gjorde åtta poäng. Karlsson började karriären i Kristinehamns hockeyteam innan han senare gick till BIK Karlskoga, där det blev tre säsonger. Sedan 2014 har han representerat Skövde IK, klubben som han i mitten av april förlängde kontraktet med.

Anton spelade under den förra säsongen 32 matcher för klubben och gjorde åtta poäng. Karlsson började karriären i Kristinehamns hockeyteam innan han senare gick till BIK Karlskoga, där det blev tre säsonger. Sedan 2014 har han representerat Skövde IK, klubben som han i mitten av april förlängde kontraktet med.