2015-05-10 13:25

2015-05-10 13:25

Haris Ordagic hade lekstuga

FOTBOLL

Haris Ordagic och Björneborgs IF hade minst sagt en trevlig lördagseftermiddag när laget besegrade Nordmarks IF med hela 7–1.

Det stod ”bara” 2–1 i halvtid men i den andra halvleken lossnade det rejält för hemmalaget. Ordagic gjorde de sex första målen innan Jimmy Hermansson satte spiken i kistan med sitt 7–1 mål. Björneborg är nykomling i division 6 och har inlett säsongen mycket bra med en vinst och en oavgjord. Redan i morgon, tisdag, är det dags för ny match, borta mot Strömtorp B.

Det stod ”bara” 2–1 i halvtid men i den andra halvleken lossnade det rejält för hemmalaget. Ordagic gjorde de sex första målen innan Jimmy Hermansson satte spiken i kistan med sitt 7–1 mål. Björneborg är nykomling i division 6 och har inlett säsongen mycket bra med en vinst och en oavgjord. Redan i morgon, tisdag, är det dags för ny match, borta mot Strömtorp B.