2015-05-08 14:07

2015-05-08 14:07

IFK tog ny seger

FOTBOLL

Under torsdagskvällen spelade IFK Kristinehamn sin andra match i fotbollens division 7.

Laget gästade Åtorp 2 och vann matchen med hela 5–0. Matchen var avgjord redan efter 35 minuter, då hade IFK:s Mikael Söderlund och Paul Nielsen Isho gjort två mål vardera. I den andra halvleken gjorde Mikael Söderlund sitt tredje mål för kvällen och spikade slutresultatet till 5–0. IFK har inlett serien på bästa tänkbara sätt med två segrar på lika många matcher. Nästa match spelas på onsdag, hemma mot Granbergsdal.

Laget gästade Åtorp 2 och vann matchen med hela 5–0. Matchen var avgjord redan efter 35 minuter, då hade IFK:s Mikael Söderlund och Paul Nielsen Isho gjort två mål vardera. I den andra halvleken gjorde Mikael Söderlund sitt tredje mål för kvällen och spikade slutresultatet till 5–0. IFK har inlett serien på bästa tänkbara sätt med två segrar på lika många matcher. Nästa match spelas på onsdag, hemma mot Granbergsdal.