2015-03-25 11:28

2015-03-25 11:28

Ferhad blågul

FOTBOLL

Kristinehamnskillen Ferhad Ayaz och Linus Müller har med kort varsel kallats in till U21-landslaget, som ersättare för Muamer Tankovic, AZ Alkmaar, och Anton Cajtoft, Jönköpings Södra.

Det yngre U21-fotbollslandslaget ska möta Ryssland i Belek i Turkiet på fredag och Norge i Cartagena i Spanien på tisdag.

Truppen: Linus Müller, Trelleborgs FF, Jesper Johansson, Mjällby, Carl Johansson, Helsingborg, Jesper Manns, Arber Zeneli och Adam Lundqvist, Elfsborg, Ferhad Ayaz, Gaziantepsor, Alexander Fransson, IFK Norrköping, Simon Sandberg och Samuel Gustafson, Häcken, Sam Lundholm, AIK, Jesper Karlström och Kerim Mrbati, Djurgården, Sebastian Starke Hedlund, Schalke 04, Jacob Une Larsson, Brommapojkarna, Melker Hallberg, Udinese, Pontus Nordenberg, Åtvidaberg, David Moberg Karlsson, Nordsjälland, Kristoffer Peterson, Utrecht, samt Dino Islamovic, Groningen.

Det yngre U21-fotbollslandslaget ska möta Ryssland i Belek i Turkiet på fredag och Norge i Cartagena i Spanien på tisdag.

Truppen: Linus Müller, Trelleborgs FF, Jesper Johansson, Mjällby, Carl Johansson, Helsingborg, Jesper Manns, Arber Zeneli och Adam Lundqvist, Elfsborg, Ferhad Ayaz, Gaziantepsor, Alexander Fransson, IFK Norrköping, Simon Sandberg och Samuel Gustafson, Häcken, Sam Lundholm, AIK, Jesper Karlström och Kerim Mrbati, Djurgården, Sebastian Starke Hedlund, Schalke 04, Jacob Une Larsson, Brommapojkarna, Melker Hallberg, Udinese, Pontus Nordenberg, Åtvidaberg, David Moberg Karlsson, Nordsjälland, Kristoffer Peterson, Utrecht, samt Dino Islamovic, Groningen.