2015-03-24 10:54

2015-03-25 09:24

Ayaz i yngre U21-landslaget

FOTBOLL

Tidigare Degerforssspelaren Ferhad Ayaz har blivit uttagen till det yngre U21-landslaget. Det är efter återbud från Muamer Tankovic som Ayaz nu får chansen.

Ayaz, som nu representerar turkiska Gaziantepspor, debuterade för U21-landslaget på Cypern i november i fjol.

Det yngre U21-landslaget möter Ryssland i Belek (Turkiet) den 27 mars, och Norge i Cartagena (Spanien) den 31 mars.

Truppen: Linus Müller, Trelleborgs FF, Jesper Johansson, Mjällby, Carl Johansson, Helsingborg, Jesper Manns, Arber Zeneli och Adam Lundqvist, Elfsborg, Ferhad Ayaz, Gaziantepsor, Alexander Fransson, IFK Norrköping, Simon Sandberg och Samuel Gustafson, Häcken, Sam Lundholm, AIK, Jesper Karlström och Kerim Mrbati, Djurgården, Sebastian Starke Hedlund, Schalke 04, Jacob Une Larsson, Brommapojkarna, Melker Hallberg, Udinese, Pontus Nordenberg, Åtvidaberg, David Moberg Karlsson, Nordsjälland, Kristoffer Peterson, Utrecht, samt Dino Islamovic, Groningen.

Ayaz, som nu representerar turkiska Gaziantepspor, debuterade för U21-landslaget på Cypern i november i fjol.

Det yngre U21-landslaget möter Ryssland i Belek (Turkiet) den 27 mars, och Norge i Cartagena (Spanien) den 31 mars.

Truppen: Linus Müller, Trelleborgs FF, Jesper Johansson, Mjällby, Carl Johansson, Helsingborg, Jesper Manns, Arber Zeneli och Adam Lundqvist, Elfsborg, Ferhad Ayaz, Gaziantepsor, Alexander Fransson, IFK Norrköping, Simon Sandberg och Samuel Gustafson, Häcken, Sam Lundholm, AIK, Jesper Karlström och Kerim Mrbati, Djurgården, Sebastian Starke Hedlund, Schalke 04, Jacob Une Larsson, Brommapojkarna, Melker Hallberg, Udinese, Pontus Nordenberg, Åtvidaberg, David Moberg Karlsson, Nordsjälland, Kristoffer Peterson, Utrecht, samt Dino Islamovic, Groningen.