2015-03-22 17:10

2015-03-22 17:21

Serbisk mittfältare klar för VIF

TRÄNINGSMATCH: Två träningsmatcher - två förluster

I fredags gjorde Villastaden klart med ett nyförvärv - serben Dejan Kis. Han spelade andra halvleken i träningsmatchen mot Sifhälla.
– Det är en passningssäker spelare som kommer bli ett bra tillskott, säger assisterande tränaren Eric Calais.

Villastadens IF har tappat en rad nyckelspelare till konkurrenten IFK Ölme, i fredags gjorde klubben klart med ett nyförvärv. Dejan Kis spelar som central mittfältare och är sedan tidigare god vän med VIF-spelarna Damir Horvat och Goran Kovacevic. I onsdags spelade VIF den första träningsmatchen för veckan, mot Kil, matchen slutade med förlust, 2–1.

Fasta situationer

I lördags var det dags för ny träningsmatch, detta mot division 4-laget Sifhälla. Det stod 2–1 till Säfflelaget i halvtid. Tio minuter in i den andra halvleken kvitterade VIF men i slutskedet av densamma avgjorde Sifhälla matchen via en hörna.

– Det är tre bjudningar som de gör mål på. Två stycken fasta situationer, något som vi måste jobba på, säger Calais.

Truppen inte spikad

Truppen för VIF är ännu inte helt spikad, vilket öppnar upp för nyförvärv.

– Vi måste få en bredare trupp, det är helt klart, säger Calais.

Nästa träningsmatch för VIF spelas på lördag, då mot IK Sturehov.

Villastadens IF har tappat en rad nyckelspelare till konkurrenten IFK Ölme, i fredags gjorde klubben klart med ett nyförvärv. Dejan Kis spelar som central mittfältare och är sedan tidigare god vän med VIF-spelarna Damir Horvat och Goran Kovacevic. I onsdags spelade VIF den första träningsmatchen för veckan, mot Kil, matchen slutade med förlust, 2–1.

Fasta situationer

I lördags var det dags för ny träningsmatch, detta mot division 4-laget Sifhälla. Det stod 2–1 till Säfflelaget i halvtid. Tio minuter in i den andra halvleken kvitterade VIF men i slutskedet av densamma avgjorde Sifhälla matchen via en hörna.

– Det är tre bjudningar som de gör mål på. Två stycken fasta situationer, något som vi måste jobba på, säger Calais.

Truppen inte spikad

Truppen för VIF är ännu inte helt spikad, vilket öppnar upp för nyförvärv.

– Vi måste få en bredare trupp, det är helt klart, säger Calais.

Nästa träningsmatch för VIF spelas på lördag, då mot IK Sturehov.