2015-03-22 18:37

2015-03-22 18:37

IFK Ölme fortsätter att förlora

TRÄNINGSMATCH: "Alldeles för veka bakåt"

IFK Ölme fortsätter att förlora, under söndagen kom lagets sjätte raka match utan seger.
– Vi är alldeles för veka bakåt, saknar aggressivitet, säger assisterande tränaren Anders Eriksson.

IFK Ölmes försäsong har inte varit någon höjdare hittills. Laget har spelat sex träningsmatcher och har ännu inte tagit hem någon seger. Under söndagen var det dags för en ny träningsmatch, mot seriekonkurrenten IFK Kumla. Matchen spelades på Idrottsparken i Kumla. Ölme startade matchen bra och tog ledningen genom Reza Shirazi. Kvitteringen från Kumla kom ganska omgående och i halvtid ledde hemmalaget med 3–1.

– Vi är bra framåt och skapar lägen men bakåt gör vi det alldeles för enkelt för motståndarna, säger Eriksson.

Tuffa matcher

Kumla gjorde 4–1 direkt i den andra halvleken, detta till trots gav inte Ölme upp utan reducerade inte bara en, utan två gånger. Först genom Emil Rusman och sedan genom Tobias Blom. Men detta var inte Ölmes match, Kumla gjorde ytterligare två mål och vann matchen med 6–3.

Hur mycket påverkas ni av de dåliga resultaten?

– Klart vi känner av det, vi släpper in för mycket mål. Det är något som vi måste jobba på. Det är ju inte seriestart nästa helg, som tur är, säger Anders Eriksson.

Nästa match blir även det en tuff nöt att knäcka, då ställs nämligen Ölme mot division 2-laget Nordvärmland.

IFK Ölmes försäsong har inte varit någon höjdare hittills. Laget har spelat sex träningsmatcher och har ännu inte tagit hem någon seger. Under söndagen var det dags för en ny träningsmatch, mot seriekonkurrenten IFK Kumla. Matchen spelades på Idrottsparken i Kumla. Ölme startade matchen bra och tog ledningen genom Reza Shirazi. Kvitteringen från Kumla kom ganska omgående och i halvtid ledde hemmalaget med 3–1.

– Vi är bra framåt och skapar lägen men bakåt gör vi det alldeles för enkelt för motståndarna, säger Eriksson.

Tuffa matcher

Kumla gjorde 4–1 direkt i den andra halvleken, detta till trots gav inte Ölme upp utan reducerade inte bara en, utan två gånger. Först genom Emil Rusman och sedan genom Tobias Blom. Men detta var inte Ölmes match, Kumla gjorde ytterligare två mål och vann matchen med 6–3.

Hur mycket påverkas ni av de dåliga resultaten?

– Klart vi känner av det, vi släpper in för mycket mål. Det är något som vi måste jobba på. Det är ju inte seriestart nästa helg, som tur är, säger Anders Eriksson.

Nästa match blir även det en tuff nöt att knäcka, då ställs nämligen Ölme mot division 2-laget Nordvärmland.