2015-02-28 16:42

2015-02-28 16:42

Säkrat kontrakt för Lusasken

INNEBANDY

Det var en viktig match som spelades under fredagskvällen i Brogårdshallen.

Lusasken tog emot bottenkonkurrenten IFK Väse. Vid seger skulle kontraktet för nästa säsong vara säkrat, något som LIK lyckades med. Laget besegrade IFK Väse med 7–5 och har därmed spelat in 18 poäng, en poängskörd som räcker till nytt division 4-spel även nästa säsong. Det återstår en match för LIK, borta mot seriesuveränen Karlstad IBF U, på söndag.

Lusasken tog emot bottenkonkurrenten IFK Väse. Vid seger skulle kontraktet för nästa säsong vara säkrat, något som LIK lyckades med. Laget besegrade IFK Väse med 7–5 och har därmed spelat in 18 poäng, en poängskörd som räcker till nytt division 4-spel även nästa säsong. Det återstår en match för LIK, borta mot seriesuveränen Karlstad IBF U, på söndag.