2015-01-17 09:59

2015-01-20 22:41

Tuff första match för Ölme

FOTBOLL: Spelschema för division 3 är klart

19 april drar division 3 - fotbollen i gång igen, IFK Ölme börjar då med hemmamatch mot KB Karlskoga medan Villastaden möter Säffle på bortaplan.

Den tredje veckan i april, 19 april, drar division 3 i gång. IFK Ölme börjar med hemmamatch mot KB Karlskoga - som förra året, likt Ölme, ramlade ur division 2. Villastaden börjar på bortaplan mot Säffle, ett lag som kom på åttondeplats i division 3 förra säsongen.

Den 10 maj spelas det första derbyt mellan Villastaden och Ölme, då på Sannaheden. Returen spelas 16 augusti.

Den tredje veckan i april, 19 april, drar division 3 i gång. IFK Ölme börjar med hemmamatch mot KB Karlskoga - som förra året, likt Ölme, ramlade ur division 2. Villastaden börjar på bortaplan mot Säffle, ett lag som kom på åttondeplats i division 3 förra säsongen.

Den 10 maj spelas det första derbyt mellan Villastaden och Ölme, då på Sannaheden. Returen spelas 16 augusti.

  • Fredrik Narvelid