2015-01-07 10:54

2015-01-20 22:46

Sara kanske gör comeback – igen

INNEBANDY

Kristinehamnstjejen Sara Kristoffersson, en av världens bästa daminnebandyspelare genom tiderna, är intresserad av att spela innebandy igen.

29-åriga Sara har flyttat från Karlstad till Borlänge.

­– Det har varit lite rörigt med flytt och nytt jobb och jag har inte hunnit tänka på innebandy, men nu har saker satt sig och vardagen har slagit in. Jag har fått några förfrågningar om att spela, men inget har varit tillräckligt intressant med tanke på min privata situation, säger Sara till Sportbladet.

29-åriga Sara har flyttat från Karlstad till Borlänge.

­– Det har varit lite rörigt med flytt och nytt jobb och jag har inte hunnit tänka på innebandy, men nu har saker satt sig och vardagen har slagit in. Jag har fått några förfrågningar om att spela, men inget har varit tillräckligt intressant med tanke på min privata situation, säger Sara till Sportbladet.