2018-09-11 10:39

2018-09-12 16:47

Tore Berger gästar Kristinehamn

KULTUR: Underhåller på Ölme diversehandel

På lördag underhåller konstnären och sångaren Tore Berger på Ölme diversehandel.

Berger var en av grundarna och medlemmarna i 70-talsbandet Blå Tåget. På lördag ges en konsert med hans egna sånger och han ackompanjeras av de lokala musikerna Maria och Tobias Lekare, Andreas Grundström och Rune Blidh.

Berger var en av grundarna och medlemmarna i 70-talsbandet Blå Tåget. På lördag ges en konsert med hans egna sånger och han ackompanjeras av de lokala musikerna Maria och Tobias Lekare, Andreas Grundström och Rune Blidh.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.