2018-05-14 13:36

2018-05-14 13:36

T-Bear and the Dukes till Kristinehamn

MUSIK: Blueskonsert på lördag

Ännu en gång får Kristinehamn besök av T-Bear and the Dukes när Kristinehamn Blues arrangerar en konsert på lördag 19 maj.

Bandet startades i Arvika 2004 av Torbjörn Solberg alias T-Bear och det har turnerat flitigt under årens lopp. De släppte nyligen sin fjärde cd Time is a healer. Musiken består av modern elektrisk blues med influenser från bl a Albert Collins, Albert och Freddie King och Luther Allison. Man kan även skönja en lätt touch av funk. T-Bear spelar gitarr och sjunger, Henrik Berg spelar trummor, Fredrik Kaudern bas och Emil Wachenfeldt klaviatur. Konserten äger rum på Ölme Diversehandel och kafé.

Bandet startades i Arvika 2004 av Torbjörn Solberg alias T-Bear och det har turnerat flitigt under årens lopp. De släppte nyligen sin fjärde cd Time is a healer. Musiken består av modern elektrisk blues med influenser från bl a Albert Collins, Albert och Freddie King och Luther Allison. Man kan även skönja en lätt touch av funk. T-Bear spelar gitarr och sjunger, Henrik Berg spelar trummor, Fredrik Kaudern bas och Emil Wachenfeldt klaviatur. Konserten äger rum på Ölme Diversehandel och kafé.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.