2018-04-13 16:35

2018-04-13 16:35

Olsons konst visas

MARIESTAD

För sjätte gången ställer Bengt Olson ut på Galleri Imma i Mariestad. Denna gång visas verk från hela hans karriär på konsthallen.

Vernissage hölls i lördags.

För sjätte gången ställer Bengt Olson ut på Galleri Imma i Mariestad. Denna gång visas verk från hela hans karriär på konsthallen.

Vernissage hölls i lördags.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.