2017-11-30 15:09

2017-11-30 15:09

Firar ett årsjubileum med spelning i Kristinehamn

MUSIK: Pökerz är tillbaka

Nu på lördag är det exakt ett år sedan Pökerz gjorde sin första spelning. Den skede på Statt i Kristinehamn och nu återkommer de ett år senare för att fira sitt första jubileum. Bandet, som består av Ronnie Hultstrand och Robin Nilsson, gör en hyllningsshow till Ronny och Ragge.”Vi gör det vi älskar, det vill säga, framföra dessa låtar som folk minns och gillar att sjunga med i. Att vi dessutom är ensamma om att göra just den här grejen med Ronny & Ragges hits är förstås extra kul” säger Ronnie Hultstrand, som har rollen som Ronny i showen.

Nu på lördag är det exakt ett år sedan Pökerz gjorde sin första spelning. Den skede på Statt i Kristinehamn och nu återkommer de ett år senare för att fira sitt första jubileum. Bandet, som består av Ronnie Hultstrand och Robin Nilsson, gör en hyllningsshow till Ronny och Ragge.”Vi gör det vi älskar, det vill säga, framföra dessa låtar som folk minns och gillar att sjunga med i. Att vi dessutom är ensamma om att göra just den här grejen med Ronny & Ragges hits är förstås extra kul” säger Ronnie Hultstrand, som har rollen som Ronny i showen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.