2017-11-08 08:20

2017-11-08 08:20

Teater för de små

BJÖRNEBORG: Ludde och lillasyster Gnutta gästar Borgen

Att komma överrens med sina syskon och att leka tillsammans är vad som ligger i fokus i torsdagens föreställning Ludde och hans lillasyster i Folkets hus Borgen.

Det är teatersällskapet Ung utan pung som ger föreställningen om Ludde och hans lillasyster. Föreställningen riktar sig till barn från två år och är baserad på barnboksförfattaren Ulf Löfgrens figur Ludde.

Lillasyster Gnutta och Ludde har flera funderingar. Hur tar man på sig kläder? Gör det något om de inte sitter som tänkt? Och vem ska egentligen bestämma när man leker? Att ha syskon kanske inte alltid är så lätt, men det kan även vara väldigt roligt.

Föreställningen har fri entré ges på Folkets hus i Björneborg.

Det är teatersällskapet Ung utan pung som ger föreställningen om Ludde och hans lillasyster. Föreställningen riktar sig till barn från två år och är baserad på barnboksförfattaren Ulf Löfgrens figur Ludde.

Lillasyster Gnutta och Ludde har flera funderingar. Hur tar man på sig kläder? Gör det något om de inte sitter som tänkt? Och vem ska egentligen bestämma när man leker? Att ha syskon kanske inte alltid är så lätt, men det kan även vara väldigt roligt.

Föreställningen har fri entré ges på Folkets hus i Björneborg.

  • Frida Johansson