2017-05-17 11:30

2017-05-17 11:30

Blues på loftet

MUSIK: Jeff Jensen Band till Ölme diversehandel

Det amerikanska bluesbandet Jeff Jensen Band är på Europaturné och gör på lördagskvällen ett stopp i Kristinehamn för att spela på Ölme diversehandel.

Det är andra gången bandet gästar Kristinehamn. Senast var för ett par år sedan då man gjorde ett bejublat framträdande med sin bluesbaserade energirika musik med både rock-, soul- och rootsinfluenser. Det är Kristinehamns Blues som står bakom arrangemanget.

Det är andra gången bandet gästar Kristinehamn. Senast var för ett par år sedan då man gjorde ett bejublat framträdande med sin bluesbaserade energirika musik med både rock-, soul- och rootsinfluenser. Det är Kristinehamns Blues som står bakom arrangemanget.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.