2017-03-17 16:04

2017-03-17 16:04

Rantalas verk visas

KULTUR: Ställer ut på Konstfrämjandet

Sedan fredag och till och med 1 april ställer Lorraine Rantala ut sin konst på Konstfrämjandet Värmland med lokaler i Karlstad. Lorraine Rantala är verksam i Vågen i Kristinehamn och har gjort ett flertal offentliga verk i Värmland, bland annat på centralsjukhuset i Karlstad. Hon har tilldelats ett antal stipendier genom åren och vernissage på utställningen med skulpturer hölls under fredagen.

Sedan fredag och till och med 1 april ställer Lorraine Rantala ut sin konst på Konstfrämjandet Värmland med lokaler i Karlstad. Lorraine Rantala är verksam i Vågen i Kristinehamn och har gjort ett flertal offentliga verk i Värmland, bland annat på centralsjukhuset i Karlstad. Hon har tilldelats ett antal stipendier genom åren och vernissage på utställningen med skulpturer hölls under fredagen.