2016-10-03 06:00

2016-10-03 06:00

Vernissage för utställningar

MARIEBERG: En helg fylld av konst

Lördagen gick i konstens tecken. Ute på Marieberg hölls två vernissager under dagen och NKP var på plats för att mingla bland besökarna. I Panncentralen invigdes Andreas Poppelier och Assa Kauppis gemensamma utställning under lördagseftermiddagen.

Tidigare på dagen var det vernissage för Yvonne och Mark Frygells utställning hos Kristinehamns konstförening i Kvadraten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.