2016-08-11 16:41

2016-08-11 16:41

Klenell får förtjänstmedalj

KULTUR

Ingalena Klenell, född och uppvuxen i Kristinehamn, tilldelas landshövdingens förtjänstmedalj för sina insatser inom värmländskt kulturliv.

Medalj får även Kjell Ericsson för ”synnerliga förtjänstfulla insatser under lång tid och av bestående värde för Värmlands näringsliv”.

De får sina medaljer på landshövdingens residens i samband med en ceremoni den 5 september.

Ingalena Klenell växte upp i Kristinehamn och tog studentexamen här 1968. Ingalena har också gjort glasutsmyckningen i entrén på sin gamla skola, Brogårdsgymnasiet. Hon verkar numera, sedan mer än 30 år, i sin egen glashytta i Edsbjörke i Fryksdalen.

Medalj får även Kjell Ericsson för ”synnerliga förtjänstfulla insatser under lång tid och av bestående värde för Värmlands näringsliv”.

De får sina medaljer på landshövdingens residens i samband med en ceremoni den 5 september.

Ingalena Klenell växte upp i Kristinehamn och tog studentexamen här 1968. Ingalena har också gjort glasutsmyckningen i entrén på sin gamla skola, Brogårdsgymnasiet. Hon verkar numera, sedan mer än 30 år, i sin egen glashytta i Edsbjörke i Fryksdalen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.