2016-07-04 10:43

2016-07-04 10:43

Färgsprakande show för alla

BJÖRNEBORG: Clowner utan gränser ordnar stort kalas

På söndag blir det stort kalas i folkets park i Björneborg.
Cirkusartister, clowner och musiker från organisationen Clowner utan gränser bjuder nämligen in till en cirkusfest för hela familjen.

Det bjuds på en färgsprakande familjeföreställning i folkets park i Björneborg på söndag eftermiddag när Clowner utan gränser kommer på besök.

Under Kalas i parken blir det fantastiska cirkuskonster och musik från hela världen och efter föreställnigen har besökarna själva möjligheten att prova på livet som cirkusartist. Under dagen bjuds det även på magi och fysisk komik.

– Vi är otroligt glada över detta samarbete mellan Clowner utan gränser, Folkets hus och parker och Riksteatern. Vi ser fram emot att få ta vårt kalas till folkparker runt om i landet och dela skratt och drömmar med stora som små. Ta med släkt, nya och gamla vänner och ett glatt humör, säger Jennifer Vidmo, generalsekreterare för Clowner utan gränser i ett pressmeddelande.

Förändrar liv

Den ideella organisationen Clowner utan gränser har i tjugo år arbetat med att sprida skratt till särskilt utsatta barn över hela världen. I Sverige jobbar de framför allt med att sprida kunskap och engagera sig för barns rättigheter. Clowner utan gränser träffar också många barn och vuxna som flytt till Sverige och hälsar dem välkomna dem genom nycirkus, skratt och lek

Det bjuds på en färgsprakande familjeföreställning i folkets park i Björneborg på söndag eftermiddag när Clowner utan gränser kommer på besök.

Under Kalas i parken blir det fantastiska cirkuskonster och musik från hela världen och efter föreställnigen har besökarna själva möjligheten att prova på livet som cirkusartist. Under dagen bjuds det även på magi och fysisk komik.

– Vi är otroligt glada över detta samarbete mellan Clowner utan gränser, Folkets hus och parker och Riksteatern. Vi ser fram emot att få ta vårt kalas till folkparker runt om i landet och dela skratt och drömmar med stora som små. Ta med släkt, nya och gamla vänner och ett glatt humör, säger Jennifer Vidmo, generalsekreterare för Clowner utan gränser i ett pressmeddelande.

Förändrar liv

Den ideella organisationen Clowner utan gränser har i tjugo år arbetat med att sprida skratt till särskilt utsatta barn över hela världen. I Sverige jobbar de framför allt med att sprida kunskap och engagera sig för barns rättigheter. Clowner utan gränser träffar också många barn och vuxna som flytt till Sverige och hälsar dem välkomna dem genom nycirkus, skratt och lek

  • Jessica Lundevall