2016-03-21 10:07

2016-03-21 10:07

Staake spelade på hemorten

ÖLME: Släpper nytt till sommaren

Ida Staake bjöd på en intim spelning vid Ölme diversehandel i fredags. 23-åriga Kristinehamnstjejen som till vardags befinner sig i Stockholm, spelar just nu in en ny EP, som kommer släppas till sommaren.

”Du suger”, hette en av låtarna som hon premiärspelade när hon gästade hemorten för en kväll.

Trion Papis Bodian, Erik Myr och Elias Segerdahl inledde musikkvällen, som arrangerades av Varnans vis- och folkmusikförening.

”Du suger”, hette en av låtarna som hon premiärspelade när hon gästade hemorten för en kväll.

Trion Papis Bodian, Erik Myr och Elias Segerdahl inledde musikkvällen, som arrangerades av Varnans vis- och folkmusikförening.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.