2016-03-21 10:17

2016-03-21 10:17

Passionsberättelsen gestaltas

BROÄNGSKYRKAN

I Broängskyrkan skildras återigen Passionsberättelsens under måndagskvällen samt tisdag kväll.

Det är kyrkans medlemmar och vänner som i åtta scener, under John Perssons regi, gestaltar händelserna runt Jesus och hans lärljungar. Under en halvtimmes rundvandring får publiken tillsammans med sin guide uppleva stämningar och uttryck som vi känner igen från bibelns beskrivningar.

Nytt i årets uppsättning är att flera roller gestaltas av våra nyanlända svenskar.

Det är kyrkans medlemmar och vänner som i åtta scener, under John Perssons regi, gestaltar händelserna runt Jesus och hans lärljungar. Under en halvtimmes rundvandring får publiken tillsammans med sin guide uppleva stämningar och uttryck som vi känner igen från bibelns beskrivningar.

Nytt i årets uppsättning är att flera roller gestaltas av våra nyanlända svenskar.