2015-12-02 18:57

2015-12-02 18:57

0550 Big Band ger julkonsert

NÖJE: Jazzå är det jul igen?

På söndag återupptar 0550 Big Band sin tradition med att ha julkonsert i storbandstappning.

Denna gång spelar de på Mastmagasinet tillsammans med två sångare från Karlstad, Gustaf Andersson och Emeli Bohlin. Det blir både gamla och nya låtar, exempelvis Merry Christmas Baby, Fairytale of New York, Little Drummer Boy och gamla godingar som Rudolf med röda mulen, Jingle Bells samt White Christmas.

Denna gång spelar de på Mastmagasinet tillsammans med två sångare från Karlstad, Gustaf Andersson och Emeli Bohlin. Det blir både gamla och nya låtar, exempelvis Merry Christmas Baby, Fairytale of New York, Little Drummer Boy och gamla godingar som Rudolf med röda mulen, Jingle Bells samt White Christmas.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.