2015-10-26 06:00

2015-10-26 06:00

Uppskattad pianokonsert

MUSIK: Kristinehamns konsertförening

Marcus Gunnarsson kommer ursprungligen från Kristinehamn. På söndagen återvände han till sin gamla hemstad för att bjuda på en maffig konsert i regi av Kristinehamns konsertförening.

Efter studier på Geierskolan, musikhögskolan i Örebro och till slut musikhögskolan i Malmö har Marcus Gunnarsson en rejäl grund att stå på. Under söndagens privilegiedagskonsert visade han ett brett musikaliskt spektrum.

Det bjöds på musik av Mozart, Alban Berg, J S Bach och Paul Hindemith.

Det är kanske framför allt i de modernare verken som Marcus Gunnarsson tar sig konstnärliga friheter och glänser med personliga tolkningar.

Efter studier på Geierskolan, musikhögskolan i Örebro och till slut musikhögskolan i Malmö har Marcus Gunnarsson en rejäl grund att stå på. Under söndagens privilegiedagskonsert visade han ett brett musikaliskt spektrum.

Det bjöds på musik av Mozart, Alban Berg, J S Bach och Paul Hindemith.

Det är kanske framför allt i de modernare verken som Marcus Gunnarsson tar sig konstnärliga friheter och glänser med personliga tolkningar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.