2015-08-28 06:00

2015-08-28 06:00

Jay Smith gästar Mastmagasinet

MUSIK

Lördagen den 29 augusti kommer tidigare Idol-vinnaren Jay Smith till Mastmagasinet i Kristinehamn.

Det är första gången artisten gästar Kristinehamn och det är hans sista framträdande under sommarens Sverigeturné. Nyligen släppte Jay Smith singeln Neverneverland och han har över 25 miljoner streams på Spotify.

Jay Smith fick sitt genombrott då han vann Idol 2010. Han släppte därefter sin första solosingel ”Dreaming people” och samma år kom även albumet ”Jay Smith”.

Smith har också framträtt med bandet Von Benzo och The Reservoir Dogs. Han har sina rötter i rocken, men har även testat blues och country. På senare tid har Jay Smith också hittat fram till en mer avskalad akustiskt stil.

Det är första gången artisten gästar Kristinehamn och det är hans sista framträdande under sommarens Sverigeturné. Nyligen släppte Jay Smith singeln Neverneverland och han har över 25 miljoner streams på Spotify.

Jay Smith fick sitt genombrott då han vann Idol 2010. Han släppte därefter sin första solosingel ”Dreaming people” och samma år kom även albumet ”Jay Smith”.

Smith har också framträtt med bandet Von Benzo och The Reservoir Dogs. Han har sina rötter i rocken, men har även testat blues och country. På senare tid har Jay Smith också hittat fram till en mer avskalad akustiskt stil.