2015-07-29 06:00

2015-07-29 06:00

Stränga toner på lördag

SÖDRA RÅDA

På lördag den 1 augusti blir det konsert med bandet; 232 strängar och flera toner. Konserten är i Södra rådas kulturhus. Bandet består av Emma Engström på piano och Frida Höfling på violin. Tjejerna möttes på Skurups folkhögskola och har sedan 2013 spelat tillsammans runt om i Sverige. Dessutom medverkar också Magnus Lindgård på nyckelharpa och Janne Persson på klarinett. Till vardags jobbar duon som musiklärare vid Brogårdsskolans. De spelar gärna folklåtar från Jämtland och Värmland.

På lördag den 1 augusti blir det konsert med bandet; 232 strängar och flera toner. Konserten är i Södra rådas kulturhus. Bandet består av Emma Engström på piano och Frida Höfling på violin. Tjejerna möttes på Skurups folkhögskola och har sedan 2013 spelat tillsammans runt om i Sverige. Dessutom medverkar också Magnus Lindgård på nyckelharpa och Janne Persson på klarinett. Till vardags jobbar duon som musiklärare vid Brogårdsskolans. De spelar gärna folklåtar från Jämtland och Värmland.