2015-06-17 16:41

2015-06-17 16:41

Sommarfest med Bengt Olson

KRISTINEHAMN

Det handlar mycket om Bengt Olson på söndag kväll i skärgårdskapellet.

Föreningen Skärgårdskapellet inbjuder alla till sommarfest i kapellet nu på söndag. Frälsningsarmens musikkår kommer att spela, medverkar gör också den tidigare ordföranden Pelle Svedberg tillsammans med sin fru Rut. Pelle kommer också att avtackas för sitt engagemang i kapellstyrelsen.

Meningen var att konstnären Bengt Olsson skulle medverka men på grund av problem med ögonen och en förestående ögonoperation kan han inte komma. Men det kommer att bli en telefonintervju med honom. Kyrkoarkitekten Jerk Altons tankar om ett samband mellan Picassostatyn och Bengt Olssons stora tavla i kapellet berättas det också om.

Föreningen Skärgårdskapellet inbjuder alla till sommarfest i kapellet nu på söndag. Frälsningsarmens musikkår kommer att spela, medverkar gör också den tidigare ordföranden Pelle Svedberg tillsammans med sin fru Rut. Pelle kommer också att avtackas för sitt engagemang i kapellstyrelsen.

Meningen var att konstnären Bengt Olsson skulle medverka men på grund av problem med ögonen och en förestående ögonoperation kan han inte komma. Men det kommer att bli en telefonintervju med honom. Kyrkoarkitekten Jerk Altons tankar om ett samband mellan Picassostatyn och Bengt Olssons stora tavla i kapellet berättas det också om.