2015-06-02 13:31

2015-06-02 13:31

Musikaliskt fyrverkeri

ÖLMEKLINT: Nationaldagen

På nationaldagens kväll blir det musik på möjliga och omöjliga instrument.

Det är familjen Hellgren från Skattkärr som gästar Ölmeklint. De har varit med i TV4 och har spelat i över 250 kyrkor och gett ut tre cd. De instrument som familjen spelar på är bl.a. violin, trumpet, oboe, tuba, cello, piano, fagott och tvärflöjt, men också såg, krycka, näsflöjt och cykelhorn. Hellgrenfamiljen består av musikerna/musiklärarna Lars och Louise Hellgren och deras barn Mirjam 26 år, Samuel 23 år, Sara 21 år och Hanna 19 år.

 

Det är familjen Hellgren från Skattkärr som gästar Ölmeklint. De har varit med i TV4 och har spelat i över 250 kyrkor och gett ut tre cd. De instrument som familjen spelar på är bl.a. violin, trumpet, oboe, tuba, cello, piano, fagott och tvärflöjt, men också såg, krycka, näsflöjt och cykelhorn. Hellgrenfamiljen består av musikerna/musiklärarna Lars och Louise Hellgren och deras barn Mirjam 26 år, Samuel 23 år, Sara 21 år och Hanna 19 år.